Sokerointi kotihoitotuotteet

Phenomen-all™ on monipuolinen ja korjaava hoitovoide:


Phenomen-all® skin repair cream is formulated to repair, refresh and rejuvenate skin.#1 Seller in hair removal salons for preventing and treating ingrown hair and skin issues.
100% non-irritating & gentle enough to be used on sensitive skin by men, women, and children.
Replenishes moisture, calms irritation, & softens skin cells to help relieve ingrown hairs.
Cuticle treatment & helps to smooth out stretch marks & scars.

All-natural. Fragrance-free.
kosteuttaa ja pehmentää ihoaehkäisee sisäänkasvaneita karvojapehmentää ja häivyttää ryppyjä ja arpiatasoittaa ihon rakennetta

Sheavoi-pohjainen pehmentävä ja korjaava ihoa uudistava voide jokapäiväiseen käyttöön. Tämä ihastuttava voide pitää ihon optimaalisessa kunnossa. Se on ihoa hellivä, ärsyttämätön 100%:nen vegaaninen luonnontuote herkimmällekin iholle.

Phenomen-all ravitsee ja pehmentää ihosolukkoa tehokkaasti vähentäen ihon ärtyneisyyttä. Pitkävaikutteinen.Phenomen-all sopii erityisen hyvin atooppisen ihon voiteeksi. Auttaa ihoa parantumaan ja palautumaan joustavammaksi ja kimmoisammaksi. Phenomen-all ehkäisee karvojen sisäänkasvua ja auttaa sisäänkasvaneiden karvojen hoidossa esim. bikini-alueella.
Phenomen-all voiteen käyttö pehmentää ja notkistaa ihoa ja siten kuiva ihon pinta ei vastusta karvanpoistoa. Vapauttaa ihosta sisäänkasvaneet karvat ja auttaa ihoa parantumaan ilman arpeutumista. Pehmentää arpikudosta, häivyttää pieniä juonteita ja auttaa säännöllisesti käytettynä myös keratosis pilarikseen pehmentäen ja silottaen ihoa esim. olkavarsissa.
Käyttö:
Huom: Lämmitä tuubia kädessäsi ennen käyttöä, jotta voide notkistuu!Voidaan käyttää täydellä teholla sellaisenaan, tai sekoitettuna kosteuttavaan Restore- ihovoiteeseen. Levitä voide sellaisenaan kuivalle ihoalueelle ja anna imeytyä. Toista käsittely päivittäin kunnes iho on palautunut elastiseksi ja kimmoisaksi.
Sisäänkasvaneet karvat:
Levitä voidetta ongelma-alueelle 2-3 kertaa päivässä, kunnes alue on parantunut.

Mud Puddle® is an all-natural Hungarian mud, rich in essential minerals and collagen and registered by the Hungarian Minister of Health! Use Mud Puddle® at home for a rejuvenating skin care treatment to reduce ingrown hair problems, treat facial blemishes, and improve skin texture.

60% Silicon Dioxide: the building block of collagen from skin to bone, helps bond collagen and skin tissue.

Anti-inflammatory: deeply penetrates tissues to clear stored toxins.

Soothes eczema, psoriasis, other skin conditions!

Blends easily + spreads smoothly: for masks, wraps, and packs.

Thermal Properties: long-lasting heat retention.

Vegan, gluten-free, cruelty-free.

Use as a weekly facial mask, for spot treating blemishes, and for full body detoxing and soothing.


MUD PUDDLE – 100% luonnollinen unkarilainen terveysmuta, jolla on useita terveysvaikutuksia ja se on erinomainen anti-aging tuote. Naamio imee tehokkaasti ihon epäpuhtauksia, pehmentää ihoa ja hillitsee tulehdusta. Se poistaa kuolleita ihosoluja, parantaa ja tasoittaa ihon väriä.
Mud Puddle mutanaamiota käytetään sokeroinnin jälkeen ihon punoituksen ja histamiinireaktion ehkäisemiseen ja vähentämiseen, auringonpolttamaan ihoon viilentävänä hoitona ja akneiholle.
Mudan tulehdusta hillitsevä vaikutus viilentää ihoa.
Mud Puddle soveltuu erinomaisesti sisäänkasvaneiden karvojen, psoriasiksen ja ihottumien hoitoon, sekä selluliittihoitoihin.
Naamio on jauhemainen, hyvin säilyvä, helppo sekoittaa veteen ja levittää iholle. Imee tehokkaasti ihon epäpuhtauksiapoistaa kuolleita ihosolujaparantaa ja tasoittaa ihon väriäakneiholle hillitsemään tulehdustapsoriasiksen ja ihottumien hoitoonsisäänkasvaneiden karvojen hoitoonauringon polttamaan ihoonselluliittihoitoihinsokeroinnin jälkeen ihon punoituksen ja histamiinireaktion ehkäisemiseen ja vähentämiseenanti-age hoitona;

muta on 60 % piidioksidia, joka on pääraaka-aineena kollageenin tuotannossa.

Piidioksidi estää ihossa paikallisella käytöllä glykaatiota (valkuaisaineiden ja proteiinien sokeroitumista).
Glykaatio haurastuttaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä (esimerkkinä vanha kuminauha, jossa ei ole enää joustoa)kivunlievityksissä; niveltulehduksiin ja venähdyksiin
Käyttö:Voidaan sekoittaa veden, Essential Tonicin, Restoren tai minkä tahansa Dermawear Duo tuotteen kanssa.
Sekoitussuhde on 1:1. Essential Tonicin kanssa vähentää ihon punoitusta, helpottaa histamiinireaktioissa ja helpottaa akneoireissa. Restore-, tai Dermawear- voiteen kanssa saat enemmän kermaisen rakenteen ja kosteuttavamman ihonaamion.
Mud Puddle aktivoituu kosteana. Kun naamio on kuivunut, naamio voidaan kostuttaa uudelleen aktiiviseksi tai se poistetaan iholta kostealla ja lämpimällä kompressilla tai runsaalla lämpimällä vedellä.
Kasvonaamio:
Sekoita yksi teelusikka mutaa ja muutama tippa nestettä. Levitä naamio hellästi. Ei silmien ja huulten ympärille. Anna vaikuttaa noin 5 – 10 minuuttia ja poista naamio. Laita kostea kompressi naamion päälle ja anna naamion vettyä ja pyyhi pois varovasti. Muta poistetaan kostutettuna.
Mutakylpy:
Kaada kaksi kuppia ammeeseen. Täytä amme lämpimällä vedellä. 20-30 minuutin kylpy rentouttaa lihaksia, puhdistaa ihoa ja boostaa immuunijärjestelmää.
Kokovartalonaamio:
Sekoita tarvittava määrä Mud Puddlea ja levitä vartalolle. Laita lämmin peite 20 minuutiksi vartalon päälle. Poista muta kostealla pyyhkeellä ja suihkussa. Kosteuta iho Restore- voiteella.​

Sweet Cheeks – sokerikuorinta

Rejuvenate and hydrate your skin in ONE step to reveal smoother, brighter and more even-toned skin. Sweet Cheeks is a gentle sugar-based face & body scrub that will replenish moisture while eliminated dead skin and debris. Packed with natural oils, this scrub is fragrance-free Safe and effective for even the most sensitive skin types. Also recommended to use on bikini and underarms.

How to Use:
• Cleanse skin.
• Squeeze out a small amount of Sweet Cheeks and gently massage onto damp skin in small circular motions.
• Allow up to 3 minutes of exfoliation before rinsing

Sweet Cheeks – sokerikuorinta

Hoitava ja kosteuttava sokerikuorinta sekä kasvoille, että vartalolle. Sweet Cheeks on riittoisa, helppo levittää ja se poistaa ihon pinnalta kuolleita ihosoluja hellävaraisesti.

Sokerikuorinta sopii kaikille ihotyypeille.

Sweet Cheeks sokerikuorinnalla estetään karvojen sisäänkasvu ja siitä aiheutuva kutina esimerkiksi bikinialueella.

Käyttö:
Ravista hyvin ennen käyttöä, jotta sokeri ja öljyt sekoittuvat hyvin.

Pese kasvot huolellisesti. Levitä pieni määrä Sweet Cheeks ® kuorintavoidetta kasvoille sormenpäillä kevyesti hieroen. Hiero kasvoja noin 3 minuuttia pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele ja kuivaa kasvot. Viimeistele lopuksi ihosi kosteuttavalla Restore-voiteella.

INCI:
Sugar (Sucrose), Aqua (water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Ceteareth 20, Glyceryl Stearate SE, Gluconolactone (and) Sodium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Hydroxyethylcellulose, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract

SALT SMOOTHIE – vartalokuorinta


Helppokäyttöinen, valmis sekoitus Kuolleenmeren suolaa ja kosteuttavia hoitavia öljyjä. Salt Smoothie kirkastaa ihoa, auttaa pääsemään eroon ihon epäpuhtauksista, sisäänkasvaneista karvoista ja poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi.
Auttaa kuivaan ja kutisevaan ihoon.

Kaksi tapaa käyttää:
Ravista hyvin ennen käyttöä, jotta suola ja öljyt sekoittuvat.

1) Levitä kuivalle iholle ja hiero pyörivin liikkein 2-3 minuuttia. Älä huuhtele. Kostuta kädet lämpimällä vedellä ja jatka hieromista kunnes suola on liuennut ja imeytynyt ihoon. Kuivaa iho pyyhkeellä.
2) Levitä kuivalle iholle ja hiero pyörivin liikkein 2-3 minuuttia ja huuhtele.

Mud Puddle ® mutanaamio voidaan tehdä suolakuorinnan jälkeen samalle alueelle. Käsittely auttaa Mud Puddle ® mudan mineraalien imeytymistä ihoon paremmin ja siten naamio toimii tehokkaammin. Käsittele alue naamion jälkeen Restore- voiteella tai Restoren ja Phenomen-all ™ -voiteiden sekoituksella.

INCI:
Aqua (Water), Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Sodium Chloride, Glyceryl Stearate SE, Gluconolactone (and) Sodium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Hydroxyethylcellulose, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract

Free your skin from dryness, blemishes and ingrown hair and reveal smooth, even and glowing skin. Nourish your skin with the powerful detoxifying benefits of mineralizing Dead Sea salt combined with natural oils. Salt Smoothie® is a simplified way to get the skin benefits of our SaltSpring sea salt mixed with our hydrating Restore lotion. This product is also available in our Travel Kit.

How to Use:
Bathtub– Sit on bathtub edge and apply Salt Smoothie on dry skin in a small circular motion. Wet your hands with warm water and gently massage over the scrubbed area to melt all of Salt Smoothie into your skin. Repeat until it is fully absorbed. Pat dry with towel.

Shower For a quicker scrub, apply in the shower and rinse away for an invigorating smoothing of your skin

PRESEPT
This is the very important first step in sugaring – removing all dirt, makeup, lotions, and oils so that the sugar paste does not slip from the skin. Being a gentle skin cleanser, it is also great for daily makeup removal. It will not strip the skin of natural protective oils or emollients, nor disturb the skin’s natural pH balance. It is gentle on your skin and sensitive to your skin’s needs. With no smell, it appeals to both men and women alike and teenagers are discovering its safe and gentle formulation.

It is gentle and effective on all parts of the body and face. Presept Skin Cleanser leaves soothing hydration to alleviate the feeling of tightness and dryness after washing. Also available in a Retail Travel pack to take them on-the-go.

ESSENTIAL TONIC
Soothing and calming effect on the skin while helping to reduce redness.

RESTORE HYDRATING LOTION
This lotion is highly concentrated and extremely moisturizing. It absorbs quickly into the skin and revives the appearance of dull, tired-looking skin. You can expect to see more supple, plump and glowing skin. Safe to use as an all-over body hydrating lotion that softens and moisturizes your skin without irritation. Great to use on underarms and bikini as it is lightweight and without any heavy, uncomfortable residue. Helps to keep skin supple for an easier and smoother hair removal as well.

Paraben-free, Fragrance-Free, Urea-free, petrolatum-free
Non-comedogenic, Vegan


Presept on hellävarainen ihonpuhdistusneste, joka puhdistaa ihon liasta, meikistä ja öljystä häiritsemättä ihon luonnollista PH-tasapainoa. Iho tuntuu pehmeältä ja hoidetulta, ei kuivalta tai kiristävältä. Presept sopii kaikille ihotyypeille ja se on riittävän hellävarainen käytettäväksi niin kasvoissa kuin vartalon intiimialueillakin. Myös miehet tykkäävät tuotteesta sen kevyen ja hajusteettoman koostumuksen vuoksi.

Ohjeita: Suihkuta vanulapulle tai puhdistusliinalle ja pyyhi iho poistaaksesi kaiken lian, voiteet ja öljyt.

3-in-1 Essential Tonic kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Essential Tonicin hienojakoinen suihke raikastaa ihoa välittömästi ja auttaa akneen, ekseemaan ja psoriasikseen taipuvaista ihoa pysymään terveenä ja tasapainoisena. Tuote imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Essential Tonic on öljytön, eikä se sisällä alkoholia.

Ohjeita: Kun olet puhdistanut ihosi Presept- hellävaraisella puhdistusnesteellä, suihkuta Essential Tonic- ihosuihketta halutuille alueille kasvoissa ja vartalolla. Levitä tämän jälkeen Restore – kosteusvoidetta käsitellyille alueille täydentääksesi ihonhoitokokonaisuuden. Suihkuta tonicia päivän aikana iholle niin usein, kuin haluat. Essential Tonicia voi käyttää kasvoille ja vartalolle ihoärsytyksiin, tulehduksiin ja esim. tatuoinnin jälkeen parantamaan ihoa.

Restore kosteusvoide on hyvin tiivistettyä ja se imeytyy nopeasti ihoon kosteuttaen sitä tehokkaasti 24/7. Restore elvyttää väsyneen näköisen ihon jättäen sen hehkuvaksi, täyteläiseksi ja kimmoisaksi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja käytettäväksi sekä kasvoille, että vartalolle. Voide on hajusteeton, parabeeni- petrolatum- ja urea-vapaa, sekä huokosia tukkimaton. Restore koostuu useista rauhoittavista ja hoitavista aineksista.

Ohjeita: Käytä aamuin ja illoin Restore- kosteusvoidetta yksin, tai osana Alexandrian ihonkosteutusrutiinia. Puhdista ensin iho Preseptillä, suihkuta tämän jälkeen Essential Tonic- ihonhoitosuihketta ja viimeistele levittämällä Restore- kosteusvoide iholle. Restore toimii parhaiten kostealle iholle.

Varoitus: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmien kanssa.