La Beautiquen tiedot/La Beautique Info

Varauksen peruutus tai siirtäminen tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Yrityksellä on oikeus veloittaa 50% palvelun hinnasta saman päivän aikana siirretyistä, peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista. En todennäköisesti löytä asiakasta myöhässä perutetun ajan ihan noin vaan.

Varauksen peruuttaminen:
Voit jättää viestin varauksen peruuttamiseen.
Voit myös soittaa, mutta jos olen asiakkaan kanssa, en vastaa puhelimeen, joten suosittelen jättämään tekstiviestin, jotta on helpompi nähdä milloin ilmoitit minulle peruutuksesta ja näen kuinka kauan on aikaa varaukseesi.

Työskentelen yksin, joten kun minulla on asiakas, lukitan pääoven enkä avaa sitä ennen kuin palvelu on ohi. Mutta tietysti voit vapaasti koputtaa tai soittaa, kun ulkona rankkaa sataa. Kiitos ymmärryksestäsi.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, laitan sinne silloin tällöin alennuskoodeja.

Reservation cancellation or rescheduling must be done no later than 24 hours before the reserved time. The company has the right to charge 50% of the price of the service for rescheduled, canceled and non-cancelled appointments during the same day. I probably won’t find a client for a late canceled appointment just like that.

Ways to cancel a reservation:
You can leave a message to cancel the reservation.
You can also call, but if I’m with a client, I won’t answer the phone, so I recommend leaving a text so it’s easier to see when you notified me of the cancellation and I can see how long you have until your reservation time.

I work alone, so when I have a client, I lock the main door and don’t open it until the service is over. But of course feel free to knock or call when its heavy rain outside. Thank you for your understanding.

Follow us on social media, I post discount codes there from time to time.